Lidt om yoga og podcast

Idag har jeg arbejdet hjemme, og da jeg lukkede computeren ned gik jeg en lang tur, og tog så en eftermiddagslur, da jeg var hjemme igen. Nu sidder jeg med en kop kaffe, mens jeg skriver det her indlæg, og hører podcast. Klokken 19 skal jeg til yoga med min mor, det er vi startet til sammen, hun har simpelthen været så sød og dejlig at give mig yoga -og pilates timer, så jeg ikke selv behøver betale for det i 3 mdr. Jeg har egentlig været ret træt af yoga, jeg har gået til det i mange år gennem mit voksenliv, men det er virkelig hyggeligt at gå der sammen med min mor. Det er en mand som er yogainstruktør, han er både uhøjtidelig og sjov, og de mennesker som går der, kan man mærke går der, fordi de faktisk godt kan lide yoga og ikke fordi det er meget “in” at gå til. Sådan følte jeg ofte det var, da jeg gik til yoga på Frederiksberg for nogle år siden. For et år siden gik jeg til yoga gennem mit arbejde på Universitetet. Aalborg Universitet ligger i Sydhavn ved Sluseholmen (måske lidt ligegyldigt info), nå, men til de yogatimer gik jeg med to af mine kollegaer, det var også meget hyggeligt, men det lå en mandag eftermiddag og det er åbenbart bare ikke en god dag for mig at skulle til noget fysisk efter arbejde. Der er det bedre på en torsdag.

Men apropos podcast, som jeg hører lige nu og her, mens jeg skriver, så skrev jeg for nogle dage siden et indlæg om ting, jeg hader (ikke særlig konstruktivt, men lidt sjovt). Her kommer der så nogle ord om noget jeg ELSKER – sådan virkelig elsker! Og det er… Podcast – Jeg er vild med rigtig mange podcasts og jeg synes, det er en fantastisk måde at få mere viden på, åbne sine horisonter og høre en masse virkelige historier. Og hold op, hvor hører jeg meget podcast, jeg sluger mine yndlings-podcasts råt.

Derfor vil jeg lige anbefale nogle af dem her:

  • En helt ny Podcast af Fallulah ”Hej søster”, hendes første afsnit udkom sidste onsdag og der udkommer et nyt hver onsdag. Det er om forskellige emner, som hun dykker ned i med nye gæster hver uge, og der er en masse god søster-energi i hendes podcast.
  •  ”Krøllet Kærlighed” af Sneglcille, som også er blogger, hun er sååå dygtig til alt hun begiver sig ud i, og er meget ærlig om sit liv, hun har selvironi og en dejlig stemme.
  • ”To the moon honey” en podcast om moderskabet både før og efter, der er en masse gode samtaler med mødre om graviditet, fødslen og tiden efter, mødrene er alle nogle, som jeg tror de fleste kender fra rampelyset.
  • ”Tårekanalen” af Rikke Collin, det er en podcast om alt det, der rører os mennesker til tårer, hun har en ny gæst med i hvert afsnit, her er det også ofte nogle mennesker, man kender fra rampelyset.
  • Og selvfølgelig ”Fries before guys” som jeg elsker og har skrevet om før, jeg elsker de to kvinder bag den podcast – Nanna og Josephine, de tør tale om alt det, man ikke selv tør tale højt om, det er ærlighed når det er bedst og det er en meget vigtig podcast.

Så lyt med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *