Rastløshed og strøtanker

Det er søndag, Frederik er på arbejde, Vilma er for første gang i løbetid og jeg venter på en stor ting skal ske, som jeg først får af vide på torsdag om det kommer til at ske eller ej, i denne omgang… Så de her dage er vi to damer herhjemme som er rastløse – for Vilma hun vil ud, det er det, der er med løbetiden… Men hun skal ikke ud og finde en hankat, det er hun slet ikke gammel nok til og desuden har jeg læst at katte kan få 4 kuld om året!!! 4 kuld, det er jo helt vildt. Så hun skal steriliseres og kan så derefter komme ud, der skal findes en tid på dyreklinikken til det.

Jeg er et ret utålmodigt menneske, så dét at jeg skal vente på noget stort, det er svært for mig. Jeg føler tiden går uendelig langsom og jeg kan ikke rigtig være til stede, før det er blevet torsdag, kan jeg mærke. Så blivvvv nu torsdag.

Jeg har forresten ikke noget vinterferie i år, jeg gemmer mine sidste feriedage til påsken. Det er heller ikke så fedt, det skal jeg også vente på, men der kan jeg i det mindste glæde mig til at Frederik og jeg skal til London på en forlænget weekend.

Jeg havde tænkt, jeg ville gå rastløsheden væk idag, men det regner og stormer udenfor, og Vilma har bidt mit headset i stykker. Så jeg kan ikke høre podcast, mens jeg går, og lige for tiden skal jeg have en podcast i ørerne, når jeg går tur, ellers kommer jeg simpelthen til at kede mig eller tænke for meget. Så hvad skal jeg finde på.. hmm, jeg tror, jeg vil give badeværelset en omgang rengøring, også super kedeligt, men det trænger, og så kan jeg høre min podcast i højtaleren imens, det bliver nok lidt sjovere at gøre rent så.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *