Siden sidst

Er der sket lidt.

  • Vi har fået en ny seng herhjemme! Det bedste køb i laaang tid (og dyreste), men alle pengene værd, især for sådan en som mig, som elsker at sove.
  • Jeg er blevet 26 år, igår. Jeg arbejdede hjemme og Frederik havde fri, så vi tog en rolig morgen med dejlig morgenmad. Om aftenen var vi ude at spise italiano. Da vi kom hjem igen, kom to af vores venner forbi til vin og Uno.
  • På tre dage er det lykkedes mig at planlægge re-eksamener for 26 forskellige studerende, samtidig med at jeg også jonglerer med 100 andre opgaver op til forårssemestret, som starter liiige om lidt. Wow
  • Der er også sket det, at Vilma har fået ormekur denne uge, så behøver jeg vist ikke at sige mere….
  • Og jeg har planlagt fødselsdagsbrunch for min familie imorgen, jeg er bare lige kommet i tanke om, at jeg har glemt at købe æg og bacon.. Men cavaen har jeg da selvfølgelig husket, og Cocio’en (og browniekagen).

Jeg ligger i sengen, mens jeg skriver det her indlæg. Jeg er træt, det samme er Frederik, så vi er simpelthen allerede gået i seng. Nu vil jeg lukke ned og overtale ham til at se en gyser sammen med mig.

God weekend 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *