S for..

Søndag. Ja søndag, og den dag kan godt være fyldt med en slags melankoli, en melankolsk stemning – noget rart er ved at slutte, og imorgen ringer vækkeuret alt for tidligt. Jeg har virkelig nydt, at kunne sove længe i min ferie, det er næsten noget af det, jeg har nydt mest. Jeg elsker at sove, og jeg elsker at kunne planlægge dagen ud fra, hvad jeg har lyst til lige netop den dag, som man jo ofte kan, når man har ferie. Men en anden ting jeg også elsker, det er faktisk hverdagen, og det bliver jeg altid mindet om, når jeg har haft ferie. Hverdagen.. den er faktisk ret så dejlig, ihvertfald hvis man har et job, som man godt kan lide. Hvis man ikke har det, kan jeg godt forstå, man ikke er så stor en fan af hverdagen, arbejdet fylder jo det meste af ens uge.

Kl. er nu 21.58 og jeg skal til at smutte i seng, så jeg kan være nogenlunde frisk til vækkeuret ringer. Jeg skal have en stor kop kaffe med i bilen imorgen tidlig, og tændt for varmen i sædet, og og og endelig et nyt afsnit af Mørkeland! De har også holdt ferie. En anden god og vigtig ting ved hverdagen er, at de Podcasts man lytter til, udkommer igen.

I får lige to billeder med af min søndag. Vilma er selvfølgelig med på dem begge (man er vel kattedame). Et billede hvor jeg prøver at få hende til at sidde stille, mens vi kigger ind i kameraet.. lykkedes ikke, og et andet billede af hende, hvor hun er kravlet ind i skabet mellem Frederiks tøj. Hun er en lille bisse meeeen en meget nuttet bisse, nuttet med stort N (of course)!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *