D. 2. januar

Det har indtil videre været en stille og rolig start på det nye år. Igår slappede Frederik og jeg af hele dagen, spiste (selvfølgelig) mad fra Mc’Donalds og så film. Idag har vi været ude og gå en lang tur på et par timer (!). Jeg havde fået ondt i mine knæ i juleferien, jeg tror simpelthen det er fordi, jeg ikke har rørt mig nok, så jeg håber den lange gåtur, hjælper på det. Indtil videre føles det sådan.

Frederik står og laver en simregryderet, lækkert! og jeg har lige googlet efter en ny seng. Jeg har fundet en, en mørkeblå seng, den er både bred og lang (høhø), så det er lige sådan en, vi skal have. Frederik er en meget høj mand med breeede skuldre, så vi skal have god plads, ellers ligger vi dårligt i løbet af natten.

På mandag er min ferie slut og hverdagen kalder igen, men det gør mig egentlig ikke noget, jeg glæder mig (sådan da) til at komme tilbage på arbejdet. Der bliver travlt i januar måned, der er både eksamener, re-eksamen og den sidste planlægning af forårssemestret. Men den klarer jeg.

Næste torsdag sker der en ret stor ting – jeg fylder 26 år! Officielt tættere på de 30 end 20. Men det gør mig heller ikke noget, jeg er klar til de 26, jeg kan mærke det bliver et godt år 🙂 Det krydser jeg ihvertfald fingre for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *