En dum jule-episode

Juleaften er ovre og igår stod den på afslapning herhjemme, idag sker der heller ikke andet en ren afslapning, jeg nyder det!

Frederik holdt jul med sin familie, og idag er han på arbejde, men vi skal heldigvis hygge imorgen og til julefrokost sammen hos min familie på lørdag. Jeg havde en dejlig juleaften med min familie, og dagen startede også godt, men da jeg var på vej i bil hjem til min moster og tante, oplevede jeg desværre noget meget væmmeligt, som jeg lige vil fortælle om.

Det er en køretur på lidt over en time, og jeg kørte alene, jeg hørte musik og glædede mig til at se min familie. Men da jeg er ca. 20 min. fra min jule-destination, skal jeg dreje til højre ud på en stor landevej, hvor nogle folk kører rimelig stærkt. Jeg kan se, der kommer en bil fra venstre, men jeg vurderer, jeg sagtens kan køre ud, men da jeg er kørt ud, og bilen fra venstre nærmer sig mig, begynder den at dytte og give mig det lange lys. Jeg tænker, at han måske syntes, jeg fejlvurderede hans fart og at han lige ville understrege det ved at dytte og give mig det lange lys. Jeg tænker først, fair nok, men så går det hurtigt op for mig, at han bliver ved med at give mig det lange lys. Han tænder og slukker det, tænder og slukker det, og han kører helt tæt på mig. Han sætter også højre blinklys til, så jeg tænker, at han måske gerne vil have mig til at dreje ind til højre og stoppe, så han kan komme forbi mig. Men noget indeni mig siger, at jeg ikke skal dreje ind til højre, jeg kan ligesom mærke, at han ikke har nogle gode intentioner overhovedet. Han er meget aggressiv i sin kørsel og bliver ved og ved med at give mig det lange lys og køre helt tæt på mig. Pludselig går det op for mig, at han følger efter mig. Jeg kører på små snirklede veje og skal dreje mange gange, men han kører med. Der bliver jeg virkelig bange, jeg prøver at tale mig selv ned, så angsten ikke løber af med mig. Han kører efter mig og chikanerer mig i 20 min.! Jeg når at ringe til min far for at sige, der skal være nogle ude i indkørslen, når jeg ankommer, for der er en, som følger efter mig. Manden i bilen bag mig følger mig hele vejen hjem til min moster og tantes indkørsel. Min far er endnu ikke ankommet hos min moster og tante, men min tante og min morbror står udenfor, da jeg kører ind med den anden bil i hælene. Jeg når lige at åbne min dør og ser så, at manden er på vej over mod mig med et sindssygt ansigtsudtryk. Han råber et eller andet med, at jeg godt nok var lang tid om at stoppe. Jeg lukker mig hurtigt ind i min bil igen og låser dørene. Min tante og morbror prøver at snakke med ham, men han er slet ikke til at snakke med. Han truer min morbror og går helt op i hovedet på ham. Min morbror får ham tilsidst til at køre væk, heldigvis, men inden han kører, når han lige at råbe, “jeg ved hvor I bor”, og så kører han to gange mod min morbror lige inden han stopper foran ham. Min morbror nåede heldigvis at tage et billede af nummerpladen, så vi fik ham anmeldt til politiet for chikane kørsel og trusler. De tog det alvorligt og ville lave en sag ud af det.

Så ja, jeg tog simpelthen en psykopat med hjem til jul. Utroligt hvad man kan nå at støve op på vejene. Jeg græd selvfølgelig efter den episode og det sad i mig hele aftenen. Jeg kan mærke, jeg stadig bliver rasende, når jeg tænker på det. Men der skete heldigvis ikke noget. Så et jule-tip fra mig: Husk at psykopater også kører rundt blandt os i trafikken, og tjek lige hvor jeres låseknap i bilen sidder, så man er forberedt, hvis man møder sådan en idiot på sin vej.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *