Til Aalborg og hjem igen

Jeg ligger i min seng allerede, med trætte øjne og er helt klar til at sove. Det har været en lang dag, men en god en af slagsen. Jeg stod op kl. 4.30 imorges, fordi jeg skulle i lufthavnen og med flyet til Aalborg kl. 7.30. Jeg er ikke et morgenmenneske, men det gik faktisk godt, jeg nåede endda en kop kaffe, inden jeg smuttede ud af døren. Da flyet landede kørte mine kollegaer og jeg med en taxa videre til Aalborg Universitet, (jeg er studiesekretær på Aalborg Universitet, men i København), så idag skulle mit team og jeg over til vores jyske kollegaer.

Vi havde et seminar og var færdige ved 14 tiden, derefter smuttede os fra Sjælland mod Aalborg lufthavn igen, så vi kunne komme hjem til København. Ude godt men hjemme bedst.

Så nu er jeg træt, men jeg har nydt dagen. Jeg føler mig egentlig også ret sej, at jeg tager afsted og er med til det hele, selvom jeg kan mærke angsten og uroen ånde mig i nakken. Den sociale angst kommer nogle gange op til overfladen, når jeg skal sådan noget her, men jeg fik den holdt nogenlunde i baggrunden idag og kunne være tilstede med både ægte smil og grin.

Og nu ligger jeg her under min varme dyne, helt træt og glad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *