Jeg får lyst til at skrige

Nå… så vendte tvangstankerne tilbage, det var virkelig slemt igår, det er blevet bedre igen idag heldigvis. Men igår kørte mine tanker rundt i ring hele aftenen, og katastrofetankerne voksede og voksede. Til sidst lagde jeg mig ind i min seng og havde bare lyst til at sove, Frederik var på arbejde til kl. 22, så jeg var alene. Men jeg nåede kun at ligge i sengen i 5 min., så var jeg ved at blive sindssyg af den der skide hyletone, som er sådan, jeg er begyndt at beskrive min angst og tvangstanker.. En hyletone som er der konstant, når jeg har det som ovenstående, en hyletone som bliver værre, jo mere jeg fokuserer på den, hvilket er umuligt ikke at gøre, når man lider af tvangstanker.

Jeg ringede til Frederik efter jeg stod op af sengen og det hjalp at beskrive det for ham, jeg blev mere rolig og stoppede for en stund den tankestrøm, som skaber en dominoeffekt af andre dårlige tanker og følelser. Derefter lavede jeg lidt praktiske ting, tog vasketøj ned, satte opvaskeren igang og fjernede makeup, det hjælper meget bare at lave noget helt lavpraktisk, når jeg har det sådan. Men hvis jeg ikke stopper mig selv i de her tanker, så bliver jeg nærmest helt paralyseret, altså jeg kan ikke bevæge mig både fysisk og psykisk, jeg sidder bare og stirrer helt opslugt af mine katastrofetanker og angstfølelser. Fuck det er væmmeligt og jeg får følelsen af at intet nogensinde bliver godt igen. Det hele føles så uvirkeligt og jeg tænker så irrationelt, når jeg har det på den måde.

Jeg er træt af den skrøbelige energi, jeg besidder.. Der skal ingenting til, så vælter det hele igen. Jeg får lyst til at skrige, men jeg sidder bare her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *