Onsdagstanker

Jeg fik set min lille nyfødte kusine allerede igår aftes, og hun er helt perfekt, så fin og meget dejlig. Hun er virkelig ventet, så det var en kæmpe glæde at se hende ligge på min mosters mave, en lille velskabt baby.

Min moster er min gudmor, og jeg blev simpelthen spurgt igår, om jeg vil være min kusines gudmor! Det gjorde mig SÅ glad, at de spurgte mig. Det er virkelig specielt og første gang, jeg får den titel.

Imorgen er det torsdag, lille fredag.. og jeg ser frem til weekenden. Der er meget med planlægning af eksamener, planlægning af forårssemestret, som fylder helt utrolig meget for tiden, selvfølgelig, for jeg er studiesekretær på et universitet, så det er nogle af mine hovedopgaver. Men jeg kan godt mærke, jeg er træt og ikke har haft ordentlig ferie i lang tid, for da jeg havde sommerferie, var der jo kun én ting der fyldte, og det var min angst, som var gået amok, efter jeg var stoppet på mine angstpiller. Frederik og jeg havde alligevel en rigtig god uge på Mallorca i august måned, men der var jeg lige startet på pillerne igen, så træthed fyldte en del på den ferie.

Juleferie kom, kom, kom, jeg glæder mig til 2 ugers ferie, og der er lige præcis én måned til, jeg går på juleferie, så det kan jeg begynde at tælle ned til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *