Godt!

Rødvin på en mandag er undervurderet, hold da op det er skønt med sådan et (kæmpe) glas efter arbejde! Jeg havde travlt idag på kontoret, men jeg nåede alt det, som jeg havde på listen, så nu belønner jeg lige min egen indsats med to (måske tre) glas rødvin.

Frederik laver lasagne, Vilma ligger i vindueskarmen og jeg sidder godt i min sofa og glæder mig til imorgen. Imorgen kommer min lille kusine nemlig til verden, min moster får et planlagt kejsersnit og jeg håber, jeg kan køre til Slagelse på onsdag og se hende.

Det hele er rimelig idyllisk, ja simpelthen idyllisk, for tiden (det hører altså til sjældenhederne, når man lider af generaliseret angst), men der er meget godt, der skal ske de næste par måneder. Jeg har det godt, det er jul om lidt og som skrevet tidligere brygger jeg på en udvidelse af mit skriveri, spændende, men nu må vi se, hvad det bliver til, så jeg siger intet højt endnu.

Nå, men hvis jeg skal nævne min top tre for idag, som var alt andet end idyllisk, så kommer den her:

  1. Jeg fandt idag ud af, at billedet af en muggen tærte, som er sat op på min arbejdsplads’ køleskab, til skræk og advarsel for alle, vist egentlig er min gamle tærte.. Så den skæld-ud-smøre, der er skrevet under det billede af den mugne tærte, er faktisk henvendt til mig, uden nogle ved, at det er min tærte, som jeg havde glemt alt om i det køleskab. Lidt pinligt, jeg har bare givet alle ret i, hvor klamt og dovent det er. Haha og så viser det sig, at det er min egen mugne tærte..
  2. Jeg sov over mig imorges, så jeg kom næsten 10 min. for sent til mit møde (jeg selv havde arrangeret) med julefrokostudvalget, som jeg nærmest er blevet tvunget til at være med i, jeg deltager ikke engang selv i julefrokosten på arbejdet i år
  3. Jeg kom til at bøvse på arbejdet idag, sådan ret højt, men det lød som et hik istedet, ved ikke, hvordan det hænger sammen, men jeg har prøvet bøvse-hikket før, så min kollega troede heldigvis bare, det var et kæmpe hik

Og selvom de tre ovenstående overhovedet ikke er slemme, så bare vent og læs med, dem er der også massere af i min hverdag 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *