En dejlig weekend med angst på retur

Min weekend har budt på lidt af hvert:

En fredag aften hos min mor med mine brødre og svigerinde. Vilma var faktisk også med, jeg vovede den 30 min. lange køretur (hun sad selvfølgelig i en transportkasse), og hun tog det ret flot.

Igår slappede jeg af i sofaen med kaffe og film, indtil min kusine kom ved 15 tiden. Jeg havde handlet lidt julet ind, b.la. noget gløgg og brunkager, tændt stearinlys og sat lidt julemusik på, for det er begrænset, hvor meget man lige får julet sammen i december med alle. Der er så mange andre aftaler og meget andet familie man også skal se. Vi drak vin og spiste dejlig mad, vi elsker begge mad (meget!), og der var selvfølgelig sovs til, når nu jeg havde et lille juletema kørende herhjemme.

Idag sov Frederik og jeg længe, da vi vågnede tog Frederik på tur med to af sine venner og jeg satte mig i sofaen, igen med kaffe, Vilma ved min side og “Keeping up with the Kardashians” som underholdning, perfekt søndags-underholdning!

Da Frederik kom hjem igen, sad jeg stadig limet til sofaen, han lagde sig med sin Ipad og jeg kunne se videre på mit reality.

Vi har nu været ude og handle ind til aftensmad, fiskefrikadeller, som Frederik vil lave, dejligt, så kan jeg bare sidde her ved min computer. Jeg har også lige været lidt på min arbejdsmail, for i fredags på arbejdet skulle jeg asap have svar fra tre forskellige censorer, om de kunne agere censor for en af mine uddannelser i december. Da jeg gik jeg hjem fra arbejde i fredags, manglede jeg stadig svar fra én censor, men han har svaret mig i dag, så nu har jeg det på plads! Det var lidt af en lettelse.

Jeg tænker, jeg også lige vil runde lidt af med en opdatering af min angst, som jeg mærker er på vej retur. Jeg skrev jo i sidste uge, at jeg havde mærket ret meget til den, og så pludselig fra den ene dag til den anden, jeg mener det var tirsdag til onsdag, så forsvandt meget af den. Jeg ved ikke helt, hvad der gjorde, at den begyndte at miste sit greb i mig, det gjorde den bare helt af sig selv. Nogle gange er det uforklarligt, hvad der både trigger den og hvad der får den til at gå igen. Men det er skønt, for jeg kan mærke, min selvtillid og mit selvværd bliver bedre, når angsten ikke er så meget til stede. Jeg har mere overskud og tror mere på mig selv, og vigtigst af alt, selvbevidstheden går i baggrunden og er ikke en konstant hyletone i mine ører.

Så bare kom an mandag, jeg har egentlig ret godt styr på det hele lige for tiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *