Lidt (meget) info

Udover at jeg elsker at skrive, så er der også nogle andre facts, som I læsere måske vil synes, er meget underholdende at vide om mig:

 • Jeg er super dårlig til at svare på SMS’er og messenger, og jeg har sjældent min telefon på mig, når jeg er hjemme
 • Jeg kan godt lide regnvejr, det har jeg ikke altid kunne, men jeg sætter virkelig pris på regnvejrsdage, der er noget meget hyggeligt over det. Man putter lidt mere under dynen, drikker noget varmt, spiser kage (JO det gør man!), har stearinlys tændt og finder måske en god podcast, film eller serie
 • Jeg elsker en god gyserfilm! Især også på en regnvejrsdag
 • Jeg er konfliktsky, men har et stort temperament, hvilket er to meget modstridende sider, som tit kæmper med hinanden
 • Og selvom jeg er konfliktsky, finder jeg mig ikke i noget uretfærdigt eller hvis folk går over min grænse, det kan også være lidt svært at forene de to følelser
 • Jeg hader at tale i telefon, det kan nærmest give mig sådan en angstfølelse, det er meget underligt og jeg ville ønske, jeg ikke havde det sådan
 • Jeg ser egentlig ikke mig selv som en, der godt kan lide at se reality tv, men altså, hvis jeg skal være helt ærlig overfor mig selv, så elsker jeg faktisk programmer som “Forsidefruer”, “Til middag hos” (hvis man kan kalde det et reality program?), og, og, og, “Keeping up with the Kardashians” !
 • Mine yndlings podcasts: “Fries before guys” (har jeg vist nævnt et par gange før i andre indlæg), “Vild med svans”, “Krøllet kærlighed” og “Mørkeland”
 • Jeg elsker også når det sner, den hænger meget sammen med regnvejrspunktet, og så kan jeg bare rigtig godt lide at gå ture i sne. Der er også noget nostalgisk over sne. Det sneede ofte på min fødselsdag, da jeg var lille, og det gjorde bare januar smukkere (jeg er et ægte vinterbarn, født i januar, og har altid skulle høre på at de fleste folk mener, at januar er den værste måned på heeeele året…)
 • Jeg prøver at være mere ligeglad med grammatisk korrekthed, noget som jeg normalt går meget op i, men jeg øver mig i at være mindre perfektionistisk på det punkt, ellers kan man bruge laaang tid på et indlæg, og det er som om alt det sjove går lidt af, hvis det grammatiske fylder for meget
 • Jeg er ikke materialistisk, eller jo lidt hvad det angår tøj, men alt andet materielt er så ligegyldigt for mig – min computer er snart 7 år gammel (gode gamle MacBook), og jeg har faktisk ikke planer om at købe en ny. Min taske, som jeg bruger hver dag, er fra H&M. Derudover er den dyreste taske, jeg ejer, en lille sort Decadent taske, som jeg fik for 7-8 år siden af mine forældre i julegave. Ja, jeg passer ret godt på mine ting, vidner min computer og Decadent taske om 😀
 • Jeg overvejer at få pandehår, det er en overvejelse, som kommer og går, det har den faktisk gjort i mange år, så måske skulle jeg bare springe ud i det
 • Og sidste lille info for denne gang – Jeg elsker koriander!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *