Fuck altså…

Sådan startede min dag. For Vilma faldt imorges ned fra en høj vindueskarm og slog sit hoved.. Det var simpelthen så synd for hende og jeg begyndte at græde, hun gik helt skævt efter det fald. Jeg arbejdede heldigvis hjemme idag og Frederik havde fri, så vi var her, da det skete og kunne køre til dyrlægen med det samme. Hun har fået en hjernerystelse, så hun sover, sover og sover, hvilket ikke ligner Vilma, der er næsten altid gang i hende. Men hun har heldigvis lige været oppe og få lidt mad og drikke, så det er jo et godt tegn. Jeg fik mig en slem forskrækkelse og nåede at tænke de værste katastrofetanker. Da dyrlægen heldigvis “bare” sagde hjernerystelse og at hun kunne komme med hjem med det samme, blev jeg straks ramt af tanken om, når jeg en dag får børn, hvordan mon ikke det bliver? når jeg allerede nu kan gå helt i gulvet over at min kat kom til skade. Det bliver jo forfærdeligt, jeg lider så meget af katastrofetanker i forvejen og det bliver da slet ikke bedre, når jeg en dag får børn..

Nå emneskift, så jeg ikke dvæler ved de tanker – Efter den tur til dyrlæge må jeg tilstå, at hvis min økonomi ikke var hårdt presset i forvejen, så er den det ihvertfald nu. Og fordi jeg har haft så mange uforudsete udgifter de sidste par måneder, som to tandlægeregninger, nye bremser til bilen, penge der skal betales tilbage i boligstøtte… og jeg kunne blive ved og ved og ved, så har jeg ikke har haft noget at spare op af, som f.eks. til en uforudset tur til dyrlægen.. Jeg bliver så irriteret på mig selv, for sådan noget skal man sgu da have styr på..

D. 11. nov. er det idag, og jeg glæder mig allerede (meget) til at få løn! Hvornår sker det, at jeg har penge til hele måneden? Og med det mener jeg altså ikke sådan mange penge, nej, bare så jeg ca. har lidt under 100 kr. at leve for om dagen. Det synes jeg ikke, er meget at bede om.. eller er det? Måske har jeg bare et helt skævt syn på min økonomi, måske er der sådan en pengesandhed, som jeg bare ikke har opdaget? Jeg føler mig slet ikke spor voksen, når jeg har det sådan her, hvilket har været en gennemgående følelse de sidste mange måneder..

Jeg må krydse fingre for, at jeg i år vinder den million på juleskrabekalenderen. Please..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *