Klar til november

Så gik der hverdag i den, en hverdag med en lille killing også. Det har været nogle dejlige uger både på arbejdet, herhjemme med Frederik og jeg har haft mere overskud til at lave aftaler med mine veninder.

Der sker mange gode ting i november. Jeg får en lille kusine, min moster er gravid med sit første barn, jeg glæder mig så meget til at møde hende, hun er hos os indenfor de næste tre uger!

Frederik og jeg har flere dates i november, hvilket er så fedt, for det har vi ikke haft i et stykke tid pga. travlhed og fyldte weekender. Vi skal til koncert i næste weekend med Phlake, det bliver en lørdag med god mad, musik og store kolde fadøl. Måske også nogle farverige drinks efter koncerten.

For tiden går jeg også med nogle spændende tanker om min blog, men det vil jeg skrive mere om i den nærmeste fremtid, når der er mere at fortælle om det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *