Hej Vilma

Vores killing Vilma er ankommet. Det gjorde hun igår, min mor og jeg hentede hende på en gård. Hun er virkelig et pragteksemplar, og det siger jeg ikke kun fordi, hun er min kat, haha.. eller måske, men jeg synes faktisk, hun er utrolig klog. Hun lærte b.la. helt af sig selv, på ikke engang en halv time, hvor hun skulle spise og hvor hun skulle gå på toilettet. Hun leger, spinder meget og er utrolig kælen. Hun vasker sin pels, hvilket jo er et virkelig godt tegn, for så betyder det, at hun trives og føler sig tryg.

Natten gik også fint, hun sov både lidt på Frederiks mave, på min mave og i sin kurv, som vi havde lagt op i sengen til hende. Det går bare godt med hende, heldigvis, og på trods af at jeg vågnede flere gange i nat, da jeg ikke kunne sove helt tungt med Vilma ved min side, så kørte jeg Frederik på arbejde imorges, bagte boller, ryddede op og satte en vask over, overskud! Og der har også været plads til en lille lur sammen med min killing.

Velkommen lille pjuskede Vilma!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *