En lille pause fra arbejdet

Jeg kan ikke rigtig tage mig sammen til noget som helst idag, slet ikke arbejde, selvom det skal jeg, det skal man jo, når man er voksen og har et fuldtidsjob.. Men jeg er træt, eller jeg kan bare finde på 100 andre ting jeg hellere vil, end at sidde inde på kontoret. Solen skinner og de fleste har efterårsferie. Tarveligt. Det vil jeg også have, men fordi jeg startede på mit job i november sidste år, så har jeg kun optjent sådan ca. 2 dages ferie og de er jo brugt for længst i sommeren. Ja, så jeg sidder herinde, heldigvis sammen med min meget søde kollega, så helt kedeligt er det ikke.

I forhold til den lægetid igår, så nåede jeg at sidde i venteværelset i en halv time, før jeg tog mig sammen og gik op til skranken og spurgte, hvornår jeg kunne komme til. Lægesekretæren fandt så ud af, at hun var kommet til at sige en forkert dato til mig, da jeg ringede mandag morgen for at få en tid samme dag.. Lægetiden var åbenbart først imorgen, altså som idag, så jeg skal forbi lægen igen idag og håber så, at jeg kan regne med min tid.

Nå jeg vil gå igang med min voksende mailindbakke og få oprettet nogle eksamener. Det skal jo gøres, men jeg må lige tage mig sammen, med hjælp fra en masse kaffe selvfølgelig, det er som en slags dessert for mig idag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *