Økonomi hmm..

Så blev det mandag formiddag, eller måske kalder man det eftermiddag, når nu klokken er over 12. Jeg arbejder hjemme idag, jeg skal til lægen om halvanden time med min fod, og jeg skal til psykolog kl. 16, så der sker lidt forskelligt.

Det bliver en dejlig kort arbejdsuge, for jeg har fri på fredag og holder lang weekend, for jeg har nemlig også fri på næste mandag, skønt, skønt, skønt! Økonomisk er det en lidt skrabet måned, for der er kommet rimelig mange uforudsete udgifter oveni hinanden, som jeg ikke lige har fået sparet sammen til.. Det skal jeg blive bedre til, som min bankdame så fint sagde til mig, da de havde afvist at låne mig penge, de låner åbenbart ikke ud til uforudsete udgifter og det er måske meget godt. Nå, men heldigvis har jeg en mor, som altid hjælper mig. Hun har lagt et realistisk budget med mig for det næste halve år, så jeg også kan få sparet nogle penge sammen, og hun har lånt mig lidt penge, hvilket har resulteret i, at jeg nu kan komme igennem denne måned uden at skulle spise havregryn hver dag. Tak mor!

I slutningen af oktober måned, når jeg har fået løn igen, så har Frederik og jeg aftalt at skulle i Halloween Tivoli, jeg elsker den der lidt uhygge, der er i oktober, som samtidig også er en meget hyggelig måned. Vi skal også lave græskar i næste weekend. Små glæder – og når nu jeg skal til at spare lidt hist og her og spare flere penge sammen, så er det meget godt at finde nogle hyggelige aktiviteter, som ikke koster så meget.

Der skal jo være råd til julegaver, for pludselig er det december måned. Julen er også noget, jeg elsker og allerede glæder mig til. Der er noget ved de der højtider og traditioner (også de amerikanske traditioner), som gør den mørke tid noget sjovere.

Jeg må hellere ud af mit nattøj og gøre mig klar til at skulle ud i verden lige om lidt.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *