Alene

Når jeg skriver digte, er det altid prosadigte, aldrig digte som rimer. Men jeg skrev et digt i går, hvor jeg prøvede at bruge rim, som en ny kreativ måde at sammensætte mine ord på – 2. vers’ sidste ord rimer på 4. vers’ sidste ord i alle 4 strofer. Det hedder “Alene” og det er både et ærligt, sjovt og enkelt digt.

At være alene

Det lyder ensomt

Men det er det ikke

Ej heller kedsomt

 

At være alene

Her er der harmoni

Ingen spørgsmål

Ingen stressende energi

 

At være alene

Er for mig en værdi

Et livsvilkår i min hverdag

Her bliver jeg kreativ og fri

 

At være alene

Hjælper mig til at trække vejret med ro

Det giver mig energi, når jeg skal være social

Sammen med andre, kan jeg nu være mig selv tro

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *