Få det nu gjort!

Her kommer et indlæg, som minder meget om et typisk blogindlæg, men det er faktisk ret sjovt at få de ting ned på skrift, som jeg ofte siger til mig selv, jeg skal få gjort, men som jeg inderst inde godt ved, ikke kommer til at ske.

Måske kan det her indlæg faktisk hjælpe mig til at få gjort nedenstående ting:

  • Rydde op i mine billeder på min computer og få lavet mapper + gemme dem på et USB stik, hvis nu min gamle computer ikke vil tænde mere, hvilket nok bliver en realitet en dag.
  • Rydde op i mine billeder på min telefon!! Der ligger så mange billeder på den…. Et uoverskueligt projekt, det samme med computeren.
  • Få ryddet op i mit og Sebastians rodeskab, altså det skab, hvor vi bare har lagt alle mulige ting ind og nu flyder det rundt, der er ikke styr på noget af det. Der ligger b.la. søm, gavepapir, gavebånd, min gamle telefon, en hammer, støvsugeposer, noget af Sebastians tøj, mine skolebøger, nogle sko, fødselsdagskort, sengetøj og mange forlængerledninger (jeg ved ikke, hvorfor vi har alle de forlængerledninger eller hvor de kommer fra, det er lidt af et mysterium).
  • Gøre køleskabet rent… det har jeg sagt til mig selv hver dag den seneste måned.
  • Få nu købt den cykelhjelm! Har jeg sagt til mig selv det seneste halve år.
  • Spar nogle penge op i stedet for at blive ved med at købe tøj, en sætning jeg har sagt til mig selv i 10 år efterhånden.
  • Få hængt de gardiner op i stuen (det er Sebastians projekt faktisk) også fjernsynet, som skal op på væggen i stedet for at fylde halvdelen af vores stue, en stue som er på omkring 5-6 kvm.
  • Få plantet min ene plante over i en større krukke.
  • Købe nogle planter til altanen, så den kan blive hyggelig… problemet er bare, at jeg ofte glemmer at passe mine planter. Jeg har to indenfor, som bliver overset lige rigeligt fra min side af (planten som står i en for lille krukke og en lille ananasplante), heldigvis er Sebastian god til at huske at vande dem begge.

Ovenstående opsummerer meget godt, de ting der står på min mentale ”to-do liste”, som jeg aldrig får gjort. Måske bliver næste uge ugen, hvor det sker eller måske ikke…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *