Søndagstanker

Jeg skriver og læser utrolig meget for tiden og det giver mig inspiration til nogle forskellige idéer og projekter, som jeg vil prøve at kaste mig ud i. Jeg bliver glad, når jeg er inde i en periode, hvor jeg skriver meget. Førhen skrev jeg for det meste kun, når jeg var fyldt i hele kroppen og hovedet af angst. Det var som om, jeg skrev bedre, når jeg havde psykisk ondt.

I dag skriver jeg heldigvis ligeså godt, når jeg er glad. Der kommer nogle andre skriv og idéer ud af at skrive, når jeg er glad. Det er ret smukt at se den forskellighed mine skriv har, når jeg er i en glad periode og når jeg er i en periode med mere melankoli i mit sind. Det lyder så dramatisk, men jeg synes mange af mine mest kreative og bedste skriv, er blevet født af den melankolske lyd, som mit angstsind har båret præg af i perioder.

Det er rart at opleve kreativiteten stadig spirer på trods af, at jeg heldigvis ikke har angst så ofte mere. Det er faktisk en lettelse, at opleve kreativiteten kan flyde ligeså let, når jeg har det godt indeni. Det lyder måske lidt underligt, men jeg har været vant til, at jeg flygtede ind i en skriveverden, når jeg havde ondt, det var der, jeg ofte søgte tilflugt. Her kunne jeg handle mig ud af min angst ved at skrive, få luft under mine tanker, så de ikke klæbede sig for meget fast til mit sind.

Tanker har jeg altid haft mange af. Da jeg var 13 år, var jeg sikker på, jeg ville have det meget bedre, hvis jeg ikke kunne tænke så meget. Jeg følte, mine tanker ødelagde min glæde. Her hjalp ordene på skrift mig. Dengang jeg skulle forklare mine forældre, at jeg havde angst og hvordan det føltes, så skrev jeg det også ned. Jeg synes, man kan få flere nuancer og detaljer på skrevne ord en sagte ord. Her har jeg tid til at tænke mig om inden, jeg lader noget komme ud, det har man ikke altid tid til i en samtale. Samtaler skal nogle gange gå så hurtigt, her når man at blive afbrudt, før man overhovedet har fået sit budskab frem. Sådan er det heldigvis ikke, når man skriver, der kan jeg tage det roligt og få mine budskaber frem i mit tempo.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *