Glade sommerdage

Glade sommerdage er der virkelig mange af for tiden. Jeg nyder det og har allerede samlet mig en stor stak gode minder den seneste måned, hvor solen har skinnet hver dag.

Min ældste lillebror fejrede sin fødselsdag i weekenden på min og Sebastians tagterrasse. Han havde inviteret alle hans venner herhjem og hele aftenen drak vi gode drinks, grillede og hyggede. Lige pludselig stod min far der også, han kom forbi på et kort visit, som en overraskelse med pandekager og is til os alle. Det var en af de aftener, man aldrig glemmer, en af de aftener hvor lykken kan mærkes bag hvert et grin og smil.

Min yngste lillebror var også med og vi fik ham ud på hans første bytur i København, det var så sjovt! Vi tog på min nye yndlingsbar Eldorado, en mexicansk inspireret bar, som ligger på Nørregade i indre by. Jeg har kun været der to gange, men begge gange har været en succes. De fleste dansede, vi spillede kort, drak Pina Colada og havde en kæmpe fest.

Imorgen skal jeg på arbejde, men det gør ikke noget, for jeg har en kaffedate med min søde kollega, og tirsdag har jeg allerede fri igen. Yes!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *