Søndag

Nå idag er det søndag, jeg er alene hjemme. Frederik er på arbejde. Jeg har siddet i min sofa i snart 4 timer med kaffe, Tina Dickow i højtaleren og ellers bare læst blogs og indimellem lavet sidespring til Tradono. Jeg har bestemt mig for kun at købe genbrug fra nu af – altså genbrugstøj. Min veninde gør det og hun er så god til at finde lækre ting, så jeg må også igang. Jeg kan både spare jorden for mere nyt produceret tøj og min økonomi kan forhåbentlig også mærke det. Intentionen er der, så nu skal jeg bare prøve at følge det. Jeg håber, jeg ikke bliver alt for fristet, når jeg engang imellem går forbi Københavns butikker eller når jeg får lyst til at online shoppe tøj fra andre steder end Tradono.

Min mor kommer herhjem i aften og spiser aftensmad, så nu går jeg igang med dagen, jeg skal ud med en flyttekasse i skuret, som har stået på gulvet siden Frederik og jeg flyttede ind. Jeg har lovet ham at få den ud i skuret. Det er kun mine ting, som er i den kasse. Jeg skal også lige støvsuge og handle ind til aftensmad. Hvad mon jeg skal lave af mad? Det må jeg lige tænke over..

Gid det også var søndag imorgen, jeg har sådan en weekend, som jeg ikke vil have skal gå over i hverdag.

Hej til alt det nye

Jeg har fået lyst til at skrive igen. Der er sket så meget det sidste halve år, så tiden og lysten har ikke været der. Det er utroligt så meget, der kan ske på så kort tid i ens liv.

Hele mit liv har taget en drejning – på den gode måde. Det var også godt før, men dét der var før, det var ikke -og skulle ikke være en del af min fremtid. Jeg er her, hvor jeg skal være nu, med ham jeg skal være sammen med.

Jeg er flyttet fra København til en dejlig ny lejlighed med have – så nu bor jeg, sammen med min kæreste, i Solrød tæt på strand og skov. Jeg kan mærke, at her skal vi bo i et godt stykke tid, for det føles allerede som vores hjem.

Lige nu sidder jeg i sofaen, her er stille, jeg er alene hjemme og den eneste lyd, som bryder stilheden, er Harry Potter! Jeg har fundet ud af, at jeg elsker alle Harry Potter filmene, jeg havde glemt, hvor gode de var. Det er ret nostalgisk at se de film igen.

I morgen arbejder jeg hjemme, jeg fik i november job som studiesekretær på Aalborg Universitet i København. Det er meget spændende, et job med stort ansvar for både bachelor -og kandidatuddannelser.

På fredag har jeg taget en fridag, så jeg får en forlænget weekend, mens mange andre har vinterferie, jeg har desværre ikke flere feriedage tilbage, dem må jeg vente med at få igen til maj måned. Heldigvis er det også snart forår, der er under en måned til, så nu går det hurtigt og vintergækkene titter snart frem, det samme gør solen og den blå himmel, som jeg har savnet. Indtil da vil jeg lige fejre det sidste af vinteren og den begyndende fastelavn med en kæmpe fastelavnsbolle fra Lagkagehuset, det har de åbenbart også i Solrød – altså Lagkagehuset 🙂