Afsavn og længsel

Hvordan kan man glemme.. Give mig selv lov til at glemme. Glemme den konstante følelse af afsavn. Jeg ville ønske, jeg vidste det, for jeg bruger så meget energi på den følelse. Nogle gamle følelser er blevet vækket til live igen.

Afsavn og en længsel. Jeg håber snart det forsvinder, så jeg kan fokusere på mig selv, fokusere på nuet og dem jeg elsker.

Jeg vil løbe en tur nu, for mine tanker kører i ring, måske jeg kan løbe dem af mig..

Tilbage igen

Der er under en uge til, at jeg skal tilbage på arbejdet. Det har virkelig været en dejlig, solrig og lang sommerferie, men selvom jeg har haft 4 ugers sommerferie, kunne jeg sagtens tage et par uger mere. Jeg bliver aldrig træt af, at kunne sove længe og bruge dagene på lige præcis de ting, jeg har lyst til.

Da jeg var i Sverige med min kæreste, fik jeg en mail om, at jeg var blevet optaget på studievejlederuddannelsen på Københavns professionshøjskole. Jeg starter på uddannelsen d. 1. februar, så der er lige et lille halvt år til og det passer mig virkelig fint.

I starten af september tager jeg til Milano for at besøge min lillebror og hans kæreste, de har snart boet der i 2 måneder og jeg savner dem. Jeg har været vant til at se dem flere gange om ugen, så det er helt underligt, ikke bare at kunne cykle hjem til mere. Nu bor de en flyvetur væk, men heldigvis flytter de hjem til København igen til december.

Min tirsdag starter ud med lidt praktiske ting herhjemme, men senere skal jeg ses med min veninde Sigrid, og hende har jeg også savnet meget. Der er allerede gået en måned siden vi sidst så hinanden, dagene går så hurtigt og vi har været på ferie på kryds og tværs af hinandens feriedage.

Det er også lidt vildt, at vi allerede går ind i efteråret om 14 dage. Men heldigvis har vi haft så meget sol hele sommeren, så det gør ikke mig noget, at vejret og kalenderen snart siger efterår. Alle årstider kan heldigvis noget ret smukt for det meste 🙂