Læs og lær

Jeg har ikke rigtig lysten til at skrive for tiden, det kom efter, jeg blev færdig med min digtsamling. Da jeg havde sat sidste punktum, trængte jeg med det samme til en skrivepause. Det er måske en meget naturlig følelse at få, når jeg intensivt i mange måneder har siddet og skrevet på noget, der kun omhandler de inderste og dybeste følelser. Det kan virkelig være en trættende proces at tale, skrive og mærke sine følelser hele tiden.

Men til gengæld har jeg læst meget for tiden, jeg kan især anbefale to bøger. Den ene har jeg læst en gang før, og første gang jeg læste den, boede jeg i England. Den blev med det samme min yndlingsbog, det har den været siden. Det er en roman, titlen hedder ”Det gode i dig”, den er skrevet af Linda Olsson. Jeg har aldrig før læst nogle af hendes bøger, men denne roman er virkelig en smuk fortælling, en fortælling om et levet liv og en fortælling om et nyt liv.

Den anden bog jeg vil anbefale hedder ”Kære Zoe Ukhona”, den er skrevet af hendes far Pelle Hvenegaard. Det er en utrolig rørende, ærlig, sørgelig og sjov fortælling, og som titlen så fint fortæller, så er bogen skrevet til hans datter Zoe Ukhona. Den handler om den lange hårde vej og rejse, som Pelle og hans kone skulle igennem, inden de endelig kunne få Zoe Ukhona i deres arme, og dermed endelig blive forældre.

Hermed lidt sommerferielæsning til dem der selv elsker at læse 🙂

Sommer og glæde

Jeg har arbejdet hjemmefra i dag, hvilket giver en stor frihed, det er så lækkert især her midt på sommeren. Min sommerferie starter d. 20. juli og varer 4 uger frem, og den ferie glæder jeg mig helt vildt til!

I aften kommer min lillebror og hans kæreste herhjem til en lille afskedsmiddag, de rejser til Milano på lørdag og skal bo der frem til november, så jeg skal selvfølgelig lige nå at se dem, inden de rejser. Jeg kommer til at savne dem meget, men håber på, at Sebastian og jeg flyver derned snart og besøger dem.

Imorgen kommer min bedste veninde hjem fra Argentina, hendes hjemkomst har jeg glædet mig til, siden hun tog afsted. Vi er vant til at se hinanden flere gange om ugen, så det har været lidt hårdt at undvære hende i 3 uger. Men de næste dage bliver tilbragt sammen med hende, både i form af et Smukfest-møde på fredag, hvor der skal planlægges lidt forskelligt inden vi, om under en måned, tager på Smukfest. Det glæder jeg mig også til!! På lørdag skal vi sammen til housewarming hos min kusine, hvilket helt sikkert bliver en dejlig dag og aften, som også kommer til at foregå med hele min familie.

I slutningen af juli skal jeg i sommerhus i Sverige med Sebastian, hans storebror og hans kæreste, et smukt og meget hyggeligt sommerhus midt ude i en skov tæt ved en sø. Vi skal lave god mad, bade i søen, hygge os med spil, drinks og bål om aftenen.

Jeg har meget at glæde mig til for tiden og lige præcis dén følelse, dén bliver jeg aldrig træt af 🙂 Nu vil jeg gå ud i solen med min kaffe, og få noget mere farve på mine ben og arme.

Et digt

Sommerfugl

Jeg mærker det mindste pust

Og når den mindste dråbe rammer

Så er jeg på vagt

Jeg er ikke som en elefant

Min hud er tynd

Som en sommerfugls vinger

Ikke tyk som huden på en elefant

Men samtidig er jeg stærk

For jeg flyver altid videre

I storm og regn

Jeg skal være den sommerfugl, jeg er

Jeg skal huske at være den, jeg er